4 Ağustos 2018 Cumartesi

KYK Wifi Çıkış Yapma Sorunlarının Çözümü

KYK wifi çıkış sorunlarını paylaştığımız haberimize hoş geldiniz. wifi kyk gov tr adresindeki wifi kyk çıkış yapma sorunlarını bu sayfada paylaşacağız.

KYK Wifi yoğun saatlerde bağlantı sorunları yaşamaktadır. Bu sebeple wifiye bağlanmak veya çıkış yapmak sorun olabiliyor. Yoğun saatlerde oluşabilecek sorunlara karşı giriş yaptığınız sayfayı kapatmamanız tavsiye edilir.
KYK Wifi Çıkış Yapma
KYK Wifi Çıkış Yapma Sorunlarının Çözümü

Eğer wifi.gsb.gov.tr  sayfasını kapattıysanız ve çıkış yapmakta sorun yaşıyorsanız malesef bunun net bir çözümü yok. Tekrar tekrar açmayı deneyebilirsiniz.

Bu durumda çıkış yapmadan cihazın wifi bağlantısını kesmeyin, cihazı kapatmayın yada 3G / 4.5G bağlantısı açmayın. Bunları yaparsanız KYK wifi giriş için sizi bekletecek ve "Giriş başarısız: Maksimum giriş hakkınız doldu." htası ile karşılacaksınız. Bu durumda en az 4 saat beklemeniz gerekir, bu süre bazen daha uzun sürmektedir.

Ancak sayfa açıksa ve wifi çıkış yap düğmesine tıkladığınız halde tepkisiz kalıyorsa deneyebileceğiniz alternatif bir yol var. Bu sayfayı başka bir tarayıcıda açıp çıkış yapmayı deneyebilirsiniz. Ayrıca google chrome kullanıyorsanız güncel olduğuna emin olun. Kullanmıyorsanız da cihazınıza chrome yükleyin. Özellikle apple cihazlarda safari tarayıcısından kaynaklanan sorunlar çok yaygındır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder